kiwiopreis.reismee.nl

Profiel

Naam Merel Heugens

Datum vertrek: maandag 07 januari 2019
Datum terugkomst: zondag 08 december 2019
Dagen onderweg: 288
Dagen te gaan: 46
Vertrek
86%
Terugkomst

Momenteel in: Australië

Over mij/mijn reis

Ik vertrok uit Nederland met het idee om 6 maanden als au pair in Nieuw-Zeeland te gaan werken. Tijdens het afstuderen was ik hier al mee bezig. Wat wilde ik na mijn afstuderen? Banen zat, dus ik kon meteen aan het werk. Maar wilde ik dat dan wel? Of wilde ik liever doorstuderen? Of toch erop uit? En hoe, wanneer, waarheen? Maar vooral: waarom? Omdat ik nog jong ben, ik de wereld wil zien en mezelf wil leren kennen en wil groeien. Als ik het nu niet doe, wanneer dan wel? 

Na een maand Nieuw-Zeeland heb ik de knoop doorgehakt: in september zal ik de Cambridge English cursus volgen! Ik zal 3 maanden in Sydney in een studentenhuis gaan wonen. Zo kan ik vast wennen aan het idee dat ik weer moet gaan werken als ik terug in Nederland ben.   

Maar ik heb ook nog wat andere tripjes gepland staan! 

  • 15 dagen naar Vietnam met een groep jongeren van 18-30 jaar met een organisatie in juli.
  • Heel augustus door Nieuw-Zeeland reizen met mijn ouders   om het land te laten zien en samen het zuidereiland te gaan ontdekken!
  • 10 dagen cityhoppen in Australië voordat mijn cursus start. Ik vlieg eerst naar Melbourne, daarna naar Adelaide en tot slot naar Sydney.

Helemaal leuk dus, ik word een ware wereldreiziger! Maar wel op mijn eigen manier: georganiseerd, comfortabel (op enkele hostels/treinovernachtingen na) en omringd met mensen! Want als er 1 ding is wat ik wel heb geleerd in NZ is dat het 1000 maal gezelliger is om samen te reizen dan alleen! Al is soms een momentje rust ook wel fijn   

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active